یک نفر ۴۸۰ بار مزاحم اورژانس شد؛ قوه قضائیه رسیدگی کند

به گزارش خبرآنلاین از ایسنا، بابک یکتاپرست درباره مزاحمتهای تلفنی شماره ۱۱۵ گفت: شماره اورژانس، یک خط اضطراری است که در برخی شرایط، زندگی یک انسان به آن بستگی دارد؛ اما متأسفانه این خط توسط برخی افراد به نیتهای مختلف اشغال میشود و شاید بیماری که دچار حمله قلبی یا سکته شده، در پشت خط معطل بماند و جانش در خطر بیوفتد.
وی با بیان اینکه موردی داشتیم که یک نفر ۴۸۰ بار در چهارشنبه سوری سال گذشته مزاحم ۱۱۵ شده است، افزود: برای برخورد با این مزاحمان، سالهاست در حال تلاشیم؛ اما حقیقتا به جایی نرسیده ایم.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در قانون مجازات اسلامی، اگر فردی با تلفن مزاحم شود یا باید تلفن او قطع شود یا به مجازات حبس محکوم شود. این در حالیست که شماره این افراد حتی کاملا مشخص نیز هست و تنها قطعی تلفن برای این افراد کافی نیست.
یکتاپرست گفت: شما تصور کنید که این مزاحمان که برخی از آنها واقعا بیماران روانی هستند با شماره ۱۱۵ تماس میگیرند و ادعا میکنند که عضوی از خانوادهشان در حال مرگ است؛ همکاران من نیز تنها ۵ دقیقه فرصت دارند تا با آموزش فرد تماس گیرنده، جان فرد را نجات داده تا آمبولانس برسد؛ شما این شرایط استرسزا را در نظر بگیرید اما ناگهان فرد به یک دفعه می خندد و همکارم متوجه می شود که این فرد مزاحم است.
وی افزود: این چنینی اقداماتی باعث می شود هم خط اشغال شود و نیروی اپراتور ما بی جهت وقت خود را تلف کند و هم خودروی ما و نیروهای ما در این ترافیک به ناکجا آباد اعزام می شوند در حالیکه مریضی وجود ندارد.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره پروسه طولانی شکایت از مزاحمان ادامه داد: ما باید برای تک تک این مزاحمان پرونده شکایت تنظیم کنیم و هر کدام از آنها مدت ها زمان می برد که به نتیجه برسد و آن وقت نتیجهاش هم تنها مسدود کردن خط مزاحم است که این کافی نیست.
یکتاپرست که در یک برنامه رادیویی سخن میگفت، افزود: از قوه قضائیه میخواهیم به عنوان مدعیالعموم به این قضیه ورود کند. در یکی از تماسها صرفاً ۶ میلیون تومان جریمه در نظر گرفتهاند؛ ولی مزاحمان تلفنی، تهدیدهای اورژانس را با خنده پاسخ میدهند. متأسفانه هر بار در این زمینه بحث میکنیم، اتفاقاً به تعداد مزاحمتها اضافه شده و آمار مزاحمت اورژانس گاه پس از گلایهها بیشتر میشود.
۲۳۳۲۳۳